Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse av sidan, främst för kundvagnens och kassans funktioner. Du kan läsa mer om cookies här.
Vår cykelshop är tyvärr tillsvidare stängd för beställningar pga omstruktureringar, men vårt vintersortiment med sparkar och sparktillbehör går fortfarande att köpa via vår andra webbshop https://www.sparkshoppen.se/
Summa: 29,759 kr

Företaget

Cykelimporten i Gefle HB är ett familjeföretag baserat i Valbo strax utanför Gävle. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och har sålt cyklar på nätet sedan 1997. Förutom mer kända märken som Giant, Fuji, Diamondback, Marvil, Panther, Helkama, GT m.m säljer vi även cyklar av vårt eget märke Hudson, och då vi numera fokuserar nästan all vår tid på försäljningen över internet lägger vi stor vikt vid att hålla leverans-tiderna till ett absolut minimum!

Vi saluför även andra produkter än cyklar, som t.ex. cykelkärror och sparkar, och vi har ett stort sortiment reservdelar och cykeltillbehör som vi ständigt uppdaterar och utökar. Vi driver sedan vintern 2009 också en ytterligare webbutik där vi fokuserar just på sparkar och andra vinteraktiviteter.
Den hittar du på www.Sparkshoppen.se

Vi försöker självklart alltid bli bättre på det vi gör, så om du känner att något är dåligt eller att någon produkt saknas hos oss - tveka inte att dela med dig av dina åsikter!


Vänliga cykelhälsningar,

Cykelimporten i Gefle HB (orgnr 969675-1131)
Valbovägen 285
818 32 Valbo
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkList

Cykelimporten i Gefle HB
Valbovägen 285, 818 32 Valbo
e-post: info@cykelimporten.se