Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse av sidan, främst för kundvagnens och kassans funktioner. Du kan läsa mer om cookies här.
Vår cykelshop är tyvärr tillsvidare stängd för beställningar pga omstruktureringar, men vårt vintersortiment med sparkar och sparktillbehör går fortfarande att köpa via vår andra webbshop https://www.sparkshoppen.se/
Summa: 6,360 kr

Vanliga Frågor - Leveranstider

Hur länge får jag vänta på mina varor?

Vi försöker alltid skicka alla beställningar så snabbt som möjligt, och det som främst påverkar leveranstiden är vilket betalningsalternativ du väljer.

Om du betalar med kort eller beställer mot efterkrav ( = "postförskott" dvs betalning vid upphämtning) skickar vi din beställning omgående - senast följande vardag, men ofta redan samma dag.

Om du väljer att betala i förskott på Plusgiro eller Bankgiro så måste vi få bekräftelse från banken på att transaktionen genomförts innan vi skickar ordern, och detta kan förlänga leveranstiden med ca 1-3 dagar.

Efter att vi skickat paketet finns det i regel redo för upphämtning hos ett ombud nära dig inom 1-2 dagar.

Vi skickar alltid varorna som brev där så är möjligt för att ge dig en billigare frakt, annars med Bussgods eller Posten.Tillbaka till Vanliga Frågor
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkList

Cykelimporten i Gefle HB
Valbovägen 285, 818 32 Valbo
e-post: info@cykelimporten.se