Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse av sidan, främst för kundvagnens och kassans funktioner. Du kan läsa mer om cookies här.
Vår cykelshop är tyvärr tillsvidare stängd för beställningar pga omstruktureringar, men vårt vintersortiment med sparkar och sparktillbehör går fortfarande att köpa via vår andra webbshop https://www.sparkshoppen.se/
Din kundvagn är tom

Vanliga Frågor - Webbshoppens funktion

Hur handlar jag av er?

För att handla via vår webbshop använder du dig av vad man kallar en digital "kundvagn". Den fungerar precis som en kundvagn i en affär - man lägger först alla de varor man vill köpa i vagnen, och sedan går man till kassan för att betala - eller på nätet, för att skicka sin beställning.

För att lägga något i kundvagnen finns på varje produkts sida ett formulär där du kan ange hur många exemplar av varan du vill köpa, samt en knapp "lägg i kundvagnen" som då lägger angivet antal av varan i din kundvagn när du klickar på den.

Kundvagnen här på Cykelimporten.se består av den ljusblå raden ovanför den här textens rubrik, under huvud-menyn. Där står just nu förmodligen att kundvagnen är tom, om den är det. Annars, om du redan lagt något i den, så visas varorna i vagnen i en rull-lista och du ser även två röda knappar till höger - "ändra" och "till kassan".

Knappen "ändra" klickar du på om du vill ändra innehållet i din kundvagn, så kommer du till en särskild sida för det. "Till kassan" klickar du om du vill gå till kassan och slutföra din beställning.

Om du av någon anledning inte vill eller kan handla via webbshoppen, så går det självklart även bra att beställa per e-post till info@cykelimporten.se eller per telefon 026 - 13 33 90.Tillbaka till Vanliga Frågor
Dela denna sida på:
FacebookTwitterLinkedInGoogle BookmarksMyspaceTumblrRedditGoogle ReaderDiggDeliciousBlinkList

Cykelimporten i Gefle HB
Valbovägen 285, 818 32 Valbo
e-post: info@cykelimporten.se